روزه
روزه - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
روزه به معنای پرهیز از خوردن یا آشامیدن، از آداب مذهبی است که برای معتقدین به عنوان وسیلهای برای تقرب به خداوند، آمادگی برای مراسم مذهبی، پالایش بدن در راستای درک امور معنوی، کفّاره تخطی از مقررات مذهبی و عزاداری ...
- پیشینه ·
- تأثیر روزه ... ·
- روزه آب ·
- روزه در ...
روزه در اسلام - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
روزه در اسلام یا صیام عملی است که انسان از اذان صبح تا اذان مغرب از چیزهایی که روزه را باطل میکند خودداری نماید. روزه از آداب مذهبی است که برای معتقدین به عنوان وسیلهای برای تقرب به خداوند، آمادگی برای مراسم مذهبی ...
- فروع: نماز • روزه • خمس • زکات • حج • جهاد • امر به معروف و نهی از منکر • تولی • تبری
- روزه در قرآن ·
- پیشینه ·
- آثار روزه ·
- احکام روزه
فواید روزه برای سلامت بدن - beytoote.com
روزه فواید جسمی و روحی فراوانی برای انسان در بردارد و روزه داری، شفا بخش جسم و همچنین توان بخش، جان انسان است.
Videos of روزه
روزه - ويکی شيعه
روزه (به عربی: صوم) یکی از مهم ترین فروع دین اسلام است و منظور از آن، خودداری از انجام برخی کارها از جمله خوردن و آشامیدن از اذان صبح تا اذان مغرب به قصد قربت است. روزه هر چند در ادیان پیش از اسلام بوده است، در فرهنگ اسلامی ...
احکام روزه :: Leader.ir
1. «روزه» در شرع مقدس اسلام آن است كه انسان در تمام روز (از طلوع فجر تا مغرب) با قصد اطاعت از فرمان خداوند از خوردن و آشاميدن و چيزهای ديگری كه به تفصيل گفته خواهد شد خودداری كند.
روزه چیست - beytoote.com
براي روزه ابعاد گوناگوني وجود دارد و آثار فراواني از نظر مادي (جسماني و بدني) و معنوي (روحي و رواني) در وجود انسان مي گذارد.
Rozzah - YouTube
"مرحبا نا اسمي رزان 15 سنة عايشة بالاردن , عندي هواية التقديم و السباحة , الحمدلله قدرت استغل هواية التقديم ...
احکام روزه - توضیح المسائل - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع ...
روزه آن است که انسان برای تذلل و کرنش در پیشگاه خداوند عالم از اذان صبح تا مغرب از هشت چیزی که بعداً گفته میشود خودداری نماید.
احكام روزه و ماه رمضان - ويژهنامهی ماه رمضان
روزه گرفتن يعنی اين كه انسان براى انجام فرمان خداوند عالم، از اذان صبح تا مغرب از انجام چيزهايى كه روزه را باطل مىكند و شرح آنها بعدا گفته میشود، خوددارى نماید.
روزه - توضیح المسائل جامع - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع ...
۱. یعنی خصوص روزه واجب را نیّت نکند؛ بلکه ازمبطلات روزه پرهیز کند و قصدش از این کار به طور کلّی قربةً الی اللّه باشد.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .